| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten dames horloge ZW099E

€ 109.00
Dit product is uitverkocht.

Op zoek naar eens subtiel houten dames horloge? Dan is dit houten horloge (ZW099E) van GreenTime uit de Basis collectie van GreenTime een uitstekend model! Voor dit houten dames horloge is zebrano hout gebruikt waardoor het een mooie warme uitstraling heeft. De kast heeft een diameter van 36mm en is geschikt voor de dames pols

Van welk materiaal is het houten horloge ZW099E gemaakt

De ZW099 horloges van GreenTime zijn volledig van hout gemaakt en hebben het FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hout uit natuurlijk, duurzaam beheerde bossen komt. De bossen blijven gezond omdat er ook weer nieuwe bomen voor in de plaats komen, waarmee het merk illegale boskap tegen gaat.
De horlogeband en de kast zijn van hout gemaakt, wat een unieke uitstraling geeft aan het horloge! Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud het hout is, in welke omgeving/klimaat de boom groeide en de hoeveelheid zichtbare houtnerven.

Elk houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW099 serie bestaan in de volgende hout soorten:

ZW099A Zebrano
ZW099C Sandel & Olive
ZW099F Zebrano

De sluiting van het horloge is van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Bij alle horloges van GreenTime met een schakelband is het mogelijk om het horloge op maat te maken. Een aantal van de houten schakels kunnen gemakkelijk tussen de anderen worden uitgehaald. Daarnaast willen wij het horloge gerust voor je op maat maken, hiervoor dien je de omtrek van je pols bij het bestellen door te geven. Wij zullen deze dan naar jou pols omvang verstellen.

Is de omtrek van de pols niet bekend? Geen probleem, bij het horloge leveren we een versel tool, zo kun je zelf enkele schakels uit de band te verwijderen. Op deze pagina leggen we je stap voor stap aan de hand van een video uit hoe dat werkt.

Specificaties Houten dames horloge ZW099E

36 mm
Miyota 2035
Zebrawood
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen