Greentime woodwatch zw101a met stopwatch | Time For Nature
Italiaans houten horloge voor heren met kleuren | Time For Nature
Houten heren horloge zw101a | Time For Nature

Sydney

€ 179.00
Dit product is uitverkocht.

Dit houten horloge (ZW101A) is een van de horloges uit de Basis  collectie van GreenTime. Het horloge is gemaakt voor heren, mede vanwege de grote kast. Deze heeft een doorsnede van 4,6 cm. Het horloge is voorzien van een stopwatch functie.

Van welk materiaal zijn de ZW101 horloges van GreenTime gemaakt?

De ZW101 horloges  van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, dit wil zeggen dat het gebruikte hout uit duurzaam beheerde bossen komt. De horlogeband en de kast bestaan uit twee soorten hout, wat een unieke en speelse uitstraling aan het horloge geeft. Elk horloge is uniek, aangezien hout nooit hetzelfde is! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven er zichtbaar zijn.

Elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW101 serie bestaan in de volgende houtsoorten:

ZW101A Zebrano hout / Sandel hout
ZW101B Esdoorn hout / Sandel hout
ZW101C Zebrano hout
ZW101D Sandel hout
ZW101E Sandel hout

De sluiting van het horloge is van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Bij de horloges van GreenTime met een houten schakelband is er de mogelijkheid om deze op maat te maken. De band is gemaakt uit verschillende houten schakels, waardoor er gemakkelijk een aantal tussen uit kunnen. Daarnaast is het ook mogelijk om de omtrek van je pols door te geven bij het bestellen, zodat wij het horloge voor je op maat kunnen maken.

Mocht je niet weten wat je polsomtrek is, geen probleem. We leveren het horloge met een verstel tool. Hiermee kun je eenvoudig zelf de schakels er tussen uit halen. Klik hier om te zien hoe dit werkt.

Specificaties Sydney

45 mm
Miyota JS10
Sandalwood Zebrawood
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen