FSC houten horloge voor de man | Time For Nature
Duurzaam houten horloge voor heren met stopwatch | Time For Nature
2 Houtsoorten in dit horloge van Greentime | Time For Nature

Houten horloge ZW101B

€ 179.00
Dit product is uitverkocht.

Een houten heren horloge met een zakelijke uitstraling, dat is de ZW101 serie van GreenTime. Het horloge zit in de sport collectie van GreenTime en is geschikt voor heren. Dit is vanwege de grootte van de kast, namelijk 4,5 cm, maar aangezien de band kan worden ingekort is het model ook door en voor dames draagbaar.

Dit houten horloge heeft net zoals de ander ZW101 modellen een stopwatch functie en een uurweergave. De wijzerplaat is van gekleurd kunststof waardoor deze er mooi uit springt.

Van welk materiaal zijn de houten horloges ZW101 gemaakt?

De ZW101 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, dit betekend dat het gebruikte hout uit duurzaam beheerde bossen komt. Op deze manier probeert het merk het ecosysteem in balans te houden. De horlogeband en de kast bestaan uit twee soorten houdt, waardoor het horloge een unieke uitstraling krijgt. Elk horloge is uniek, omdat hout nooit hetzelfde is! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven er te zien zijn.

Elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW101 serie bestaan in de verschillende soorten hout:

ZW101A Zebrano / Sandel
ZW101B Esdoorn / Sandel 
ZW101C Zebrano 
ZW101D Sandel 

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle houten horloges van GreenTime met een schakelband zijn opgebouwd uit schakels waarvan er een aantal tussen uit kunnen. Deze zijn eenvoudig te verwijderen met behulp van een verstel tool. Echter kun je bij het bestellen ook de omtrek van je pols doorgeven, dan maken wij het horloge hier direct op maat.

Weet je de omtrek van je pols niet of ga je hem cadeau geven? Wanneer je een horloge besteld krijg je van ons gratis een eenvoudige verstel tool erbij. Hoe het werkt om de schakels te verwijderen leggen we hier uit.

Specificaties Houten horloge ZW101B

45 mm
Miyota JS10
Mape Sandalwood
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen