Greentime ZW101C duurzaam houten horloge | Time For Nature
Zebrano houten heren horloge van Greentime | Time For Nature
FSC houten heren horloge met Miyota uurwerk | Time For Nature

Denver

€ 179.00
Dit product is uitverkocht.

Dit houten horloge (ZW101C) is een van de horloges uit de sport collectie van GreenTime. Het horloge is gemaakt voor heren en heeft een sportieve, maar ook unieke uitstraling. Tevens is dit horloge voorzien van een stopwatch functie.

Van welk materiaal zijn de houten horloges ZW101  van gemaakt?

De ZW101 horloges  van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, wat betekend dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt.
De horlogeband en de kast zijn van hout gemaakt, waardoor er een een unieke uitstraling aan het horloge gegeven wordt! Elk horloge is uniek, hout is altijd anders! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven er zichtbaar zijn

Elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW101 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW101C Zebrano hout
ZW101D Sandel hout
ZW101E Sandel hout

 

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Bij de horloges van Greentime met een houten schakelband is het mogelijk om het horloge op maat te maken. De band is opgebouwd uit verschillende schakels, waardoor er eenvoudig schakels tussen uit kunnen. Het is ook mogelijk op de omtrek van je pols door te geven bij het bestellen, zodat wij het horloge direct op maat maken.

Weet je zo je pols omtrek niet? We leveren het horloge met een verstel tool. Hiermee kun je eenvoudig de schakels er tussen uit halen. Hier leggen we je uit hoe het werkt.

Specificaties Denver

45 mm
Miyota JS10
Zebrawood
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen