| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten horloge ZW101E

€ 179.00

Een houten heren horloge met een zakelijke uitstraling, dat is de ZW101 serie van GreenTime. Het horloge zit in de sport collectie van GreenTime en is geschikt voor heren. Dit is vanwege de grootte van de kast, namelijk 45 mm , maar aangezien de band kan worden ingekort is het model ook door en voor dames draagbaar.

Dit houten horloge heeft net zoals de ander ZW101 modellen een stopwatch functie en een uurweergave. De wijzerplaat is van gekleurd kunststof waardoor deze er mooi uit springt.

Van welk materiaal zijn de ZW101 horloges van GreenTime gemaakt?

De ZW101D is, net zoals de overige ZW101 modellen, gemaakt van hout met een FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hout dat gebruikt wordt voor de horloges uit duurzaam beheerde bossen komt. Zo zorgen ze voor een goede balans van het eco systeem en dat de bosbouw niet aangetast wordt.

De horlogeband en de kast bestaan uit hout, waardoor er een unieke uitstraling aan het horloge wordt gegeven! Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven er te zien zijn.

Elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW101 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW101A Zebrano / Sandel
ZW101B Esdoorn / Sandel
ZW101C Zebrano
ZW101D Sandalwood

Hout en water

Omdat het hele horloge van hout is gemaakt zijn de horloges niet waterdicht. Handen wassen of een beetje regen kan geen kwaad.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Bij de horloges van Greentime met een houten schakelband is het mogelijk om het horloge op maat te maken. De band is opgebouwd uit verschillende schakels, waardoor er eenvoudig schakels tussen uit kunnen. Het is ook mogelijk op de omtrek van je pols door te geven bij het bestellen, zodat wij het horloge direct op maat maken.

Weet je zo je pols omtrek niet? We leveren het horloge met een verstel tool. Hiermee kun je eenvoudig de schakels er tussen uit halen. Hier leggen we je uit hoe het werkt.

Specificaties Houten horloge ZW101E

45 mm
Miyota JS10
Sandalwood
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen