Heren horloge zw106a met de hand gemaakt | Time For Nature
Greentime horloge met staal gemaakt | Time For Nature
Technical collectie houten horloge met gele wijzer | Time For Nature

Houten horloge ZW106A

€ 229.00
Dit product is uitverkocht.

Dit houten horloge (ZW106A) is een van de horloges uit de Technical Collectie van GreenTime. Het horloge is gemaakt voor heren en heeft een sportieve en robuuste uitstraling. Het horloge is voorzien van een datum weergave en stopwatch functie.

Van welk materiaal zijn de houten horloges ZW106 gemaakt?

De ZW106 horloges  van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, wat betekend dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt. De horlogeband en de kast bestaan uit twee soorten hout en heeft een stalen touch. Dit geeft het horloge zijn sportieve, maar toch unieke uitstraling. Elke horloge is uniek, doordat het hout nooit hetzelfde is. De kleur van het hout hangt af van verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving en klimaat groeide de boom en hoeveel houtnerven zijn er zichtbaar. Door het gebruik van staal is het horloge extra sterk.

Elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW106 serie bestaan in de volgende houtsoorten:

ZW106A Zebrano / Ebben
ZW106B Olijf / Ebben

De sluiting van het horloge is van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Bij alle horloges van GreenTime met een houten schakelband kunnen er een aantal schakels tussen uit, zodat het horloge op de juiste maat komt. De schakels kunnen gemakkelijk worden verwijderd. Daarnaast kun je bij het bestellen ook de omtrek van je pols doorgeven, zodat wij het horloge hier op maat kunnen maken voor het versturen.

Niet bekend wat de omtrek van je pols is? Geen probleem, we leveren een verstel tool bij het horloge. Hiermee kan je het horloge eenvoudig zelf op maat maken. Op deze pagina leggen we uit hoe dit werkt.

Specificaties Houten horloge ZW106A

43 mm
Seiko VD57
Zebrawood Hout
Ja
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen