Stoer heren horloge handgemaakt van hout en staal | Time For Nature
Greentime zw106b gemaakt van staal en hout | Time For Nature
Staal en hout samen vormen die duurzame heren horloge | Time For Nature

Houten horloge ZW106B

€ 229.00
Dit product is uitverkocht.

Dit houten horloge (ZW106B) is een van de horloges uit de Technical Collectie van GreenTime. Het horloge is gemaakt voor heren en heeft een sportieve en robuuste uitstraling. Het horloge is voorzien van een datum weergave en stopwatch functie.

Van welk materiaal zijn de houten horloges ZW106 gemaakt?

De ZW106 horloges  van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, wat betekend dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt. De horlogeband en de kast bestaan uit twee soorten hout en heeft een stalen touch. Dit geeft het horloge zijn sportieve, maar toch unieke uitstraling. Elke horloge is uniek, doordat het hout nooit hetzelfde is. De kleur van het hout hangt af van verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving en klimaat groeide de boom en hoeveel houtnerven zijn er zichtbaar. Door het gebruik van staal is het horloge extra sterk.

Elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW106 serie zijn gemaakt in de volgende soorten hout:

ZW106A Zebrano / Ebben
ZW106B Olijf / Ebben

De sluiting van het horloge is van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle houten horloges van GreenTime met een schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels, waarvan er een aantal tussen uit kunnen. Deze schakels kunnen eenvoudig worden verwijderd met behulp van een verstel tool. Daarnaast kan je ook omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen, zodat wij het horloge hier direct op maat maken!

Liever zelf op maat maken? We leveren gratis een verstel tool bij je horloge. Bekijk hier hoe het werkt.

Specificaties Houten horloge ZW106B

43 mm
Seiko VD57
Olive Hout
Ja
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen