Sportief houten horloge voor hem | Time For Nature
Duurzaam handgemaakt houten horloge voor hem | Time For Nature
Greentime zw107a technical collectie | Time For Nature
Stoer heren horloge van hout | Time For Nature

Houten horloge ZW107A

€ 179.00
Dit product is uitverkocht.

Dit houten horloge (ZW107A) is een van de horloges uit de Technical Collectie van GreenTime en is een rustiger model in vergelijking met de ZW106 horloges uit deze collectie. Het horloge is gemaakt voor heren en heeft een sportieve en robuuste uitstraling. Het horloge is voorzien van een datum weergave.

Van welk materiaal zijn de ZW107 horloges van GreenTime gemaakt?

De ZW107 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout gecombineerd met een stalen baan. De horlogeband en de kast bestaan uit twee soorten hout en hebben een stalen touch. Door het gebruik van staal is het horloge extra sterk. Elk horloge is uniek, omdat hout nooit hetzelfde is! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven er te zien zijn.

Elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW107 serie bestaan in de volgende soorten hout:

ZW107B Olijf / Ebben
ZW107C Zebrano / Ebony

De sluiting van het horloge is van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Bij alle horloges van GreenTime met een houten schakelband kunnen er schakels tussen uit. Deze zijn eenvoudig te verwijderen middels een verstel tool. Daarnaast kun je ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen, zodat wij het horloge voor je op maat kunnen maken.

Weet je de omtrek van je pols niet? We leveren bij het horloge een herstel tool, zo kun je gemakkelijk zelf de overbodige schakels verwijderen. Hier leggen we uit hoe de verstel tool werkt.

 

Specificaties Houten horloge ZW107A

43 mm
Miyota 2115
Zebrawood Hout
Ja
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen