Olijf houten met sandel hout - Greentime ZW107B | Time For Nature
Greentime houten horloge met staal gecombineerd | Time For Nature
Technical horloge van Greentime - hout en staal samen | Time For Nature

Houten horloge ZW107B

€ 179.00
Dit product is uitverkocht.

Dit houten horloge (ZW107B) is een van de horloges uit de Technical Collectie van GreenTime en is een rustiger model in vergelijking met de ZW106 horloges uit deze collectie. Het horloge is gemaakt voor heren en heeft een sportieve en robuuste uitstraling. Het horloge is voorzien van een datum weergave.

Van welk materiaal zijn de houten horloges ZW107 gemaakt?

De ZW107 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout gecombineerd met een stalen baan. De horlogeband en de kast bestaan uit twee soorten hout en hebben een stalen touch. Door het gebruik van staal is het horloge extra sterk. Elk horloge is uniek, omdat hout nooit hetzelfde is! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven er te zien zijn.

Elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW107 serie bestaan in de volgende soorten hout:

ZW107A Zebrano / Ebben Dit model is uit de collectie.
ZW107C Zebrano / Ebben

De sluiting van het horloge is van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Bij de horloges van GreenTime met een schakelband is er de mogelijkheid om deze op maat te maken. De band is gemaakt uit verschillende houten schakels, waardoor er gemakkelijk een aantal tussen uit kunnen. Daarnaast is het ook mogelijk om de omtrek van je pols door te geven bij het bestellen, zodat wij het horloge voor je op maat kunnen maken.

Mocht je niet weten wat je polsomtrek is, geen probleem. We leveren het houten horloge met een verstel tool. Hiermee kun je eenvoudig zelf de schakels er tussen uit halen. Klik hier om te zien hoe dit werkt.

Specificaties Houten horloge ZW107B

43 mm
Miyota 2115
Zebrawood Hout
Ja
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen