Houten horloge van zebrano hout gemaakt | Time For Nature
Duurzaam houten horloge | Time For Nature
Zebrano houten horloge gemaakt van fsc hout | Time For Nature
Zebrano houten horloge van Greentime | Time For Nature

Houten horloge ZW113A

€ 99.00

Houten horloge voor hem en haar

Een horloge dat compleet van hout gemaakt is, dat zijn de meeste modellen van het Italiaanse merk Greentime. Zo is ook het model houten horloge ZW113 volledig van fsc hout gemaakt. Dit houten horloge is een unisex model. Door de natuurlijke hout kleuren en het kast formaat van 42 mm kan dit horloge door zowel dames als heren gedragen worden.

In de rand van de horloge kast en op de schakelband is er een kleine lijn gelazerd die een stoere en speelse uitstraling aan het horloge geeft. Een duidelijke wijzerplaat waar je snel de tijd op kunt zien.

Van welk materiaal zijn de ZW113 horloges gemaakt?

De ZW113 van GreenTime is een duurzaam model dat volledig gemaakt van hout met het FSC keurmerk. Dit keurmerk staat voor hout uit duurzaam beheerde bossen. Daardoor behouden de bossen waar dit hout vandaan komt een gezond eco systeem. Illegale houtkap gaan ze hiermee tegen.

Hout is heel licht qua gewicht in vergelijking met een stalen horloge. Zoals je met stalen horloges snel hebt dat je gaat zweten is dat met hout niet snel het geval.

De horlogeband en de kast zijn volledig van hout gemaakt, wat een unieke uitstraling geeft aan het horloge! Daarom is elk horloge uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren. Zoals; hoe oud het hout is, in welke omgeving/klimaat de boom groeide en de hoeveelheid zichtbare houtnerven.

Elk houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW113 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW113A Zebrano hout
ZW113B Walnoten hout
ZW113C Sandel hout / Zebrano hout

 

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is gehard mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!

Weet je de polsomtrek niet of doe je het liever zelf? We leveren bij elk horloge een gratis verstel tool om eenvoudig schakels te kunnen verwijderen. Bekijk hier hoe je dat kunt doen.

Specificaties Houten horloge ZW113A

42 mm
Miyota 2035
Zebrawood
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen