FSC houten horloge - Italiaans design | Time For Nature
Houten horloge bewerkt met laser | Time For Nature
Greentime houten horloge voor hem en voor haar | Time For Nature
Eenvoudig duurzaam houten horloge van Greentime zw113b | Time For Nature

Houten horloge ZW113B

€ 99.00
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Dit handgemaakte houten horloge ZW113 is een van de horloges uit de basis collectie van GreenTime.

De horloges in de basis collectie hebben een veel rustigere uitstraling, het draait hier op het hout. Er zijn ook modellen die een fashion print hebben zoals je veel ziet in de Technical collectie.

Van welk materiaal is het houten horloge ZW113 gemaakt?

Al het hout dat gebruikt word voor de houten horloges van Greentime zijn voorzien van een keurmerk. Namelijk het FSC keurmerk. Dit betekend dat het hout uit verantwoord beheerde bossen komt. Zo zorgen ze ervoor dat natuur het evenwicht kan behouden en niet teveel schade oploopt.
Elk houten horloge is uniek, elk houtsoort is natuurlijk anders maar per houtsoort heb je ook weer verschillende kleuren. Dit heeft te maken met de leeftijd van de boom maar ook bijvoorbeeld op welke plek de boom groeit. Naast de kleur zie je natuurlij ook nerven in het hout, de kleur en de nerven zorgen ervoor dat je dus altijd een uniek exemplaar horloge hebt.

Elk houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW113 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW113A Zebrano hout
ZW113C Sandel hout / Zebrano hout

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is gehard mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Natuurlijk kun je de houten horloges van GreenTime op maat maken. De meeste modellen hebben een houten schakelband waar enkele schakels eenvoudig uit verwijderd kunnen worden.
Om dit te doen leveren bij je bestelling een verstel tool waarmee je de schakels 1 voor 1 kunt verwijderen. Maar wil je liever dat wij het doen? Dat is zeker mogelijk, dan moet je bij je bestelling je pols omtrek in centimeters doorgeven en dan maken we hem direct op maat. Schakels die wij verwijderen krijg je erbij geleverd, zodat je ze ook altijd terug kunt plaatsen.

 

Specificaties Houten horloge ZW113B

42 mm
Miyota 2035
Walnut
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen