Stijlvol houten horloge van sandel hout | Time For Nature
Houten unisex horloge gemaakt van fsc hout | Time For Nature
Greentime horloge zw113c duurzaam gemaakt van fsc hout | Time For Nature
Handgemaakt houten horloge - 2 kleuren | Time For Nature

Houten horloge ZW113C

€ 99.00
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

De nr 1 in houten horloges

Het houten horloge ZW113C is een onmisbaar model uit de collectie van GreenTime. Het horloge zit ook in de basis collectie van het Italiaanse merk.
De ZW113A en de ZW113B zijn gemaakt uit 1 houtsoort maar bij dit houten horloge is er gebruikt gemaakt van 2 houtsoorten. Dit geeft een stoere uitstraling aan het model dat voor dames en voor heren gedragen kan worden. De doorsnede van de kast is 4,2 cm en is dus een gangbare maat. Verder zit er ook 24 maanden garantie op het uurwerk van de horloges.

Van welk materiaal zijn de ZW113 horloges gemaakt?

De ZW113 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout. Het keurmerk FSC krijgt het hout dat komt uit duurzaam beheerde bossen. Zo is bekend waar het vandaan komt en zo proberen ze onder andere ook om illegale boskap tegen te gaan.

De horlogeband en de kast zijn van hout gemaakt, wat een unieke uitstraling geeft aan het horloge! Net zoals een boom is elk horloge uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud het hout is, in welke omgeving/klimaat de boom groeide en de hoeveelheid zichtbare houtnerven.

Elk houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW113 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW113A Zebrano hout
ZW113B Walnoten hout - Uit de collectie

 

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is gehard mineraal glas.

Kortom, een perfect horloge voor de liefhebbers!

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken.

Weet je de maat niet of wil je hem bijvoorbeeld cadeau geven aan iemand? We leveren een versteltool samen met het horloge. Hiermee haal je eenvoudig enkele schakels er uit. Bekijk hier hoe dat in zijn werk gaat.

Specificaties Houten horloge ZW113C

42 mm
Miyota 2035
Sandalwood Zebrawood
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen