Houten horloge voor hem en voor haar | Time For Nature
Olive wood watch Greentime zw114a | Time For Nature
Houten horloge gemaakt van olijf hout | Time For Nature

Houten horloge ZW114A Milos

€ 99.00
Dit product is uitverkocht.

Dit houten horloge ZW114 is een van de horloges uit de color collectie van Greentime , zowel voor heren als voor dames geschikt. Deze modellen zijn voorzien wat mooie frisse kleuren op de wijzerplaat, daardoor perfect voor het dragen tijdens de komende zomerdagen.

Liever een houten horloge dat volledig een houtkleur heeft? Kijk dan eens bij de andere modellen van Greentime. De collectie is breed genoeg waardoor de kans groot is dat er een passend model voor je bij zit!

Van welk materiaal zijn de ZW114  Greentime horloges gemaakt?

De ZW114 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, zo zorgen ze ervoor dat al het hout uit goed beheerde bossen komt. De horlogeband en de kast is van hout gemaakt die een unieke uitstraling geeft aan het horloge! Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

De houtsoort geeft altijd een unieke kleur aan het horloge, de modellen van de ZW114 Greentime serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW114A Olijf hout
ZW114C Zebrano hout
ZW114E Walnoten hout

De sluiting van de houten Greentime horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de houten horloges op maat gemaakt worden?

GreenTime horloges met een houten schakelband zoals de ZW114, zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!

Wil je het horloge cadeau geven?
Bij het horloge word een verstel tool geleverd zodat je het ook zelf kunt verstellen. Hier leggen we je stap voor stap uit hoe je de band kunt inkorten.

En heb je een horloge besteld, laat je ons zien via Facebook of Instagram hoe blij je er mee bent?

Specificaties Houten horloge ZW114A Milos

42 mm
Miyota 2035
Olive
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen