Uniek houten horloge van het Italiaanse merk Greentime | Time For Nature
Sandelhout horloge van Greentime | Time For Nature
Duurzaam handgemaakt horloge van fsc hout | Time For Nature
Binnenkant GreenTime ZW116A woodwatch | Time For Nature
Duurzaam houten horloge van Greentime | Time For Nature
Houten heren horloge gemaakt van fsc hout | Time For Nature

Hockey

€ 99.00 € 109.00
Dit product is uitverkocht.

Houten horloge met klasse

Dit houten horloge ZW116A van Greentime is ook een model uit de sport collectie van 2020. Het is een rustigere variant van de ZW094B en de ZW094C. Dit horloge heeft de mooie rustige uitstraling van het hout maar door de cijfers in de rand wel de sportieve uitstraling.

De kast heeft een doorsnede van 4,5 cm en is daardoor geschikt om door heren gedragen te worden. De achterplaat is van staal en daardoor is het horloge wat platter. Kan dit horloge door vrouwen gedragen worden? Ja natuurlijk! De horlogeband is eenvoudig op maat te maken en daardoor kun je het horloge altijd op de gewenste maat zetten.

Van welk materiaal is het houten horloge ZW116A gemaakt?

De GreenTime ZW116A is gemaakt van 100% natuurlijk hout met het FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hout uit duurzame bos bouw komt. Zo blijft de natuur in evenwicht door het aanplanten van nieuwe bomen. Ook weet je zo dat het geen illegaal tropisch hardhout is.

De horlogeband en de kast is van hout gemaakt die een unieke uitstraling geeft aan het horloge!

Hout is nooit hetzelfde, daarom is elk horloge op zich al uniek! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW116 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW116A Sandalwood
ZW116B Zebrawood

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is gehard mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!

Weet je de pols omtrek niet? Bestel dit horloge en ontvang een gratis tool om je horloge op maat te maken. Hoe dat werkt leggen we je hier stap voor stap uit aan de hand van een filmpje.

Specificaties Hockey

45 mm
Miyota 2035
Sandalwood
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen