| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Soccer

€ 109.00

Duurzaam houten horloge van zebrano hout

Het horloge ZW116B van GreenTime woodwatch is een model uit de sport collectie van 2020. De horloge kast en het bandje zijn beide van hetzelfde hout gemaakt, zebrano hout (zebrawood). De nerf is duidelijk aanwezig en geeft een mooi natuurlijke uitstraling van dit horloge. Dit model is hetzelfde als de ZW094B alleen het binnenwerk is anders.

Dit houten horloge is geschikt voor de mannen onder de horlogeliefhebbers. Maar de dames kunnen natuurlijk ook kiezen voor dit model omdat de schakelband in te korten is.

Van welk materiaal zijn de ZW116 horloges gemaakt?

De ZW116 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, zo zorgen ze ervoor dat al het hout uit goed beheerde bossen komt. De horlogeband en de kast is van hout gemaakt die een unieke uitstraling geeft aan het horloge!

Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW116 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW116A Sandalwood
ZW116B Zebrawood

De sluiting van het houten horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is gehard mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!

Weet je niet wat je pols omtrek is of ga je het houten horloge bijvoorbeeld cadeau geven? Bij dit horloge leveren we een gratis verstel tool om op een eenvoudige manier de horloge band in te korten. Wil je weten hoe dat werk? We leggen het je hier uit met hulp van een video.

Specificaties Soccer

45 mm
Miyota 2035
Zebrawood
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen