Duurzaam horlogemerk GreenTime | Time For Nature
Greentime woodwatch handgemaakt houten horloge ZW126A | Time For Nature
 | Time For Nature
Duurzaam horloge voor hem van hout gemaakt | Time For Nature
Houten heren horloge van GreenTime | Time For Nature

Houten horloge ZW126A

€ 179.00
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Houten horloge maar dan net even anders

Een sportief en opvallend houten horloge uit de nieuwste collectie van GreenTime. De ZW126 is een mooi houten heren horloge met een mooi patroon en kleur op de wijzerplaat. In de wijzerplaat bevinden zich kleine klokjes welke dienen als stopwatch. Dit horloge heeft een kast doorsnede van 44 mm en is daardoor geschikt voor heren.

Van welk materiaal is het houten horloge ZW126A gemaakt?

Het model ZW126 bestaat uit 3 verschillende kleurencombinaties, de A, B en C variant. Alle modellen zijn gemaakt van fsc hout. Dit komt uit duurzaam beheerde bossen dus het milieu heeft erg geen schade van! Er worden daardoor ook weer bomen terug geplant in die bossen.
Grotendeels is het horloge van hout gemaakt maar in het midden zit een smalle rvs schakel verwerkt. Dit geeft een stoere en sportieve uitstraling aan het horloge. Op de wijzerplaat zit een moderne print gemaakt in een bijpassende kleur.

Voor welke variant ga jij?

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW126 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW126A roestvrij staal & zebrano hout/ walnoten hout
ZW126B roestvrij staal & sandel hout / olijf hout
ZW126C roestvrijstaal & sandelhout / zebrano hout

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!

Weet je de maat niet of ga je hem cadeau geven? Wanneer je een horloge besteld krijg je van ons gratis een eenvoudige verstel tool erbij. Hoe het werkt om de schakels te verwijderen leggen we je hier uit.

Graveren  / personaliseren

Wil je het een horloge een persoonlijk tintje geven? Dat kan! Wij kunnen bijvoorbeeld op het bandje de initialen laseren. Of  misschien wil je wel je logo van het bedrijf op de achterkant hebben!
Vraag hiervoor naar de mogelijkheden, dan zorgen we er samen voor dat jij een perfect cadeau of relatiegeschenk kunt geven.

Stuur een mail met het model dat je mooi vind en wat je er eventueel in gelazerd  wil hebben naar info@timefornature.nl

Specificaties Houten horloge ZW126A

44 mm
Miyota VD37
Zebrawood Walnut Staal
Ja
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen