| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten horloge ZW126C

€ 179.00

Dit houten horloge van Greentime (ZW126) is het nieuwste model voor heren van GreenTime uit de voorjaarscollectie.

Van welk materiaal is het houten horloge ZW126C gemaakt?

Het model ZW126 bestaat uit 3 verschillende kleurencombinaties, de A, B en C variant. Alle modellen zijn gemaakt van fsc hout. Dit komt uit duurzaam beheerde bossen dus het milieu heeft erg geen schade van! Er worden daardoor ook weer bomen terug geplant in die bossen.
Grotendeels is het horloge van hout gemaakt maar in het midden zit een smalle rvs schakel verwerkt. Dit geeft een stoere en sportieve uitstraling aan het horloge. Op de wijzerplaat zit een moderne print gemaakt in een bijpassende kleur.

Voor welke variant ga jij?

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW126 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW126B roestvrij staal & sandel hout / olijf hout
ZW126C roestvrijstaal & sandelhout / zebrano hout

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kan het horloge tegen water?

Omdat het hele horloge van hout is gemaakt zijn de horloges niet waterdicht. Handen wassen of een beetje regen kan geen kwaad.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen kunnen worden verwijderd. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!

Wanneer je een horloge besteld krijg je van ons gratis een eenvoudige verstel tool erbij. Op deze pagina leggen we je stap voor stap uit hoe je schakels uit de horloge band kunt halen.

Graveren  / personaliseren

Wil je het een horloge een persoonlijk tintje geven? Dat kan! Wij kunnen bijvoorbeeld op het bandje de initialen laseren. Of  misschien wil je wel je logo van het bedrijf op de achterkant hebben!
Vraag hiervoor naar de mogelijkheden, dan zorgen we er samen voor dat jij een perfect cadeau of relatiegeschenk kunt geven.

Stuur een mail met het model dat je mooi vind en wat je er eventueel in gelaserd  wil hebben naar info@timefornature.nl

Specificaties Houten horloge ZW126C

44 mm
Miyota VD37
Sandalwood Zebrawood Staal
Ja
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen