zw127a houten horloge met datum | Time For Nature
Greentime fsc houten horologe | Time For Nature
Handgemaakt houten horloge binnenkant | Time For Nature

Houten horloge ZW127A

€ 109.00
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Dit houten horloge (ZW127A) is een horloge uit de Basic Collectie van GreenTime. Het is een redelijk eenvoudig basismodel, waarbij er een datum weergave in de wijzerplaat zit verwerkt. Verder is de rand van de houten kast en zijn de middelste schakels afgewerkt met een klein figuurtje. Het horloge is met name geschikt voor heren, vanwege de grootte van de kast. Deze is namelijk 4,4 cm.

Van welk materiaal zijn de ZW127 horloges van GreenTime gemaakt?

De ZW127 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, zo zorgen ze ervoor dat al het hout uit goed beheerde bossen komt. De horlogeband en de kast is van hout gemaakt die een unieke uitstraling geeft aan het horloge!
De basis van dit horloge is staal, de kast en de middelste schakels zijn hiervan gemaakt. Dit zorgt ook voor meer stevigheid.

Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

Elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW127 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW127A Zebrano / Ebben
ZW127B Ebben / Olijf

De sluiting van het horloge is van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Alle horloges van GreenTime met een houten schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels waarvan er enkelen tussen uit kunnen. Deze kunnen eenvoudig worden verwijderd, je kunt ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen zodat wij hem direct op maat maken!

Weet je de polsomtrek niet of doe je het liever zelf? We leveren bij elk horloge een gratis verstel tool om eenvoudig schakels te kunnen verwijderen. Bekijk hier hoe je dat kunt doen.

Specificaties Houten horloge ZW127A

44 mm
Miyota 2035
Zebrawood Hout
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen