vegan horloge | Time For Nature
stijlvol houten heren horloge | Time For Nature
achterkant zw100 | Time For Nature
ZW129A vegan | Time For Nature
zw129A GreenTime | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten horloge ZW129A

€ 109.00
Dit product is uitverkocht.

Een duurzaam houten horloge voor hem

Een vegan variant van de al zo duurzame houten horloges van Greentime! De bekende houten horloges van GreenTime met de houten schakelband (bijvoorbeeld de ZW021E) ken je vast wel, maar nu is er ook dit horloge model uit de vegan collectie. De kast van de ZW129A is gemaakt van fsc hout, de achterplaat is van roestvrijstaal maar de horlogeband is een vegan band. De band is gemaakt van microvezels, katoen en lijm op waterbasis, het lijkt wel leer maar dit is het dus niet!

De houten horloge kast is gemaakt van 2 houtsoorten waardoor het horloge van alle kanten een andere stoere uitstraling heeft. Een duidelijke wijzerplaat waarbij de cijfers en wijzers extra uitgelicht worden. Hierdoor kun je snel en makkelijk de tijd aflezen.

Waar is de ZW129A van gemaakt

Dit houten model van GreenTime is deels van hout gemaakt met het FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt. Het keurmerk gaat bijvoorbeeld illegale ontbossing van tropisch regenwoud tegen.

Hout heeft een unieke uitstraling want de kleur en structuur is nooit hetzelfde. Het komt natuurlijk wel in de buurt van het horloge dat je op de foto ziet.
Het bijzondere aan dit model is dat de horloge band gemaakt is van een duurzame variant van leer. GreenTime is het enige merk dat een vegan horloge band in de collectie heeft! De band is gemaakt van een combinatie tussen microvezels, katoen en lijm op waterbasis. De sterkte en slijtage snelheid is te vergelijken met een lederen band.

Dit model heeft in het midden van de kast een datum weergave.

 

Hetzelfde horloge maar dat een andere houtsoort is de ZW129B.

 

Garantie op een houten horloge

Op alle horloges van GreenTime zit 24 maanden garantie op het uurwerk. Elk horloge zit verpakt in een duurzame geschenkverpakking met garantiekaart. Op die kaart staat precies vermeld wat er onder de garantie valt.
Op de horloge banden zit 6 maanden garantie.

Kan een houten horloge tegen water

Omdat het horloge van hout gemaakt is zijn de horloges niet waterdicht. Handen wassen of een beetje regen kan geen kwaad.

 

Specificaties Houten horloge ZW129A

46 mm
Miyota 2315
Sandalwood
Ja
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen