ZW129B houten horloge | Time For Nature
houten horloge heren met band | Time For Nature
zijaanzicht Greentime ZW129B | Time For Nature
achterkant zw129b greentime | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten horloge ZW129B

€ 109.00
Dit product is uitverkocht.

Houten horloge met duurzame band

Het horloge model ZW129B is uit de vegan collectie van GreenTime. Het is een van de modellen die geen houten horloge band heeft zoals bijvoorbeeld de ZW116B of de ZW100D. Wanneer je dit horloge ziet zal je denken dat het een leren band heeft maar dit is niet het geval! Deze horlogeband is gemaakt van microvezels gecombineerd met katoen en lijm op waterbasis. Deze banden worden gemaakt in Italië en heeft GreenTime patent op.
Qua draagcomfort is het niks anders dan een lederen band.

Een houten horloge met uitstraling!

 

Waar is het GreenTime horloge ZW129B van van gemaakt?

De ZW129B van GreenTime is niet volledig van hout gemaakt. De kast is gemaakt van hout met het FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hout uit goed en duurzaam beheerde bossen komt, voor elke boom die gekapt is komt een nieuwe boom voor in de plaats. De achterplaat is gemaakt van rvs. Hierdoor is het horloge extra plat.

De band is een vegan variant die is gemaakt van microvezels, katoen en lijm op waterbasis. De band is dicht te maken met een gesp sluiting.

 

Een houten horloge is al een vegan product maar nu is het extra mooi gecombineerd door er een soepele horlogeband aan te zetten die in dezelfde stijl is als het horloge. Ook het stiksel is net even een ander kleur waardoor het een stoer houten horloge is.

Ook is er in dit horloge een datum weergave geplaatst. Deze zit centraal in de  kast.

Garantie op een houten horloge

Op alle horloges van GreenTime zit 24 maanden garantie op het uurwerk. Elk horloge zit verpakt in een duurzame geschenkverpakking met garantiekaart. Op die kaart staat precies vermeld wat er onder de garantie valt.
Op de horloge banden zit 6 maanden garantie.

Kan een houten horloge tegen water

Omdat het horloge van hout gemaakt is zijn de horloges niet waterdicht. Handen wassen of een beetje regen kan geen kwaad.

 

Specificaties Houten horloge ZW129B

46 mm
Miyota 2315
Olive
Ja
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen