zw135C Greentime | Time For Nature
houten horloge met staal | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten horloge ZW135C

€ 109.00
Dit product is uitverkocht.

Stijlvol houten horloge

Het ZW135C horloge van het Italiaanse merk GreenTime is een model uit de sport collectie van dit jaar. Het is een combinatie tussen een volledig houten horloge en een horloge uit de technical collectie. Bij dit model is de kast en het groten deel van de schakelband van hout gemaakt. In het midden van de band zit een smalle stalen schakel die ervoor zorgt dat het horloge een verfijnd en stoere uitstraling heeft.
De achterplaat van het horloge is van staal gemaakt, hierdoor is het horloge minder dik en ligt die vlakker op de pols.

De wijzerplaat heeft een mooie structuur dat ook op een rustige manier opvalt. Dit zorgt ervoor dat het wat breekt. De kast heeft een diameter van 36 mm. Dit horloge is dus geschikt voor dames maar ook voor de heren die een wat smallere pols hebben.

Waar is het houten horloge ZW135C van gemaakt?

Het model ZW135C is vooral gemaakt van hout. Het hout dat hiervoor is gebruikt heeft het FSC keurmerk. Dat keurmerk geeft aan dat het het uit goed beheerde bossen komt en dat het dus niet uit illegale houtkap komt. Door hier gebruik van te maken helpen we om de illegale ontbossing tegen te gaan.
De achterplaat en 1 dunnen schakel in de band is gemaakt van staal. Dit geeft een stijlvol uiterlijk aan het horloge maar het geeft ook een stukje extra stevigheid aan de band.

Is dit model toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens naar horloge ZW135B, dit is hetzelfde model maar dan gemaakt van ander hout en een andere kleur. Het horloge ZW136C is 4 mm groter maar heeft wel dezelfde kleur. Ook de ZW126A is een soortgelijke variant alleen dan 8 mm groter en met een stopwatch functie.

Kan het horloge op maat gemaakt worden

Ja dat kan zeker! Bij de horloges met een houten band kunnen er altijd enkele schakels uit verwijderd worden (of toegevoegd natuurlijk). Wij kunnen het horloge op maat maken voor je, dan geef je bij je bestelling je pols omtrek in cm door en dan halen wij al een aantal schakels er uit. De schakels die we eruit halen krijg je er gewoon bij, alles is uit 1 stuk hout gemaakt dus het hoort bij elkaar.
Weet je de maat niet omdat je het bijvoorbeeld cadeau gaat geven, geen probleem! We leveren je een gratis verstel tool om zelf enkele schakels er tussen uit te halen. Hoe dat werkt leggen we je hier uit.

Specificaties Houten horloge ZW135C

36 mm
Miyota 2035
Sandalwood Zebrawood Staal
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen