| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten horloge ZW136E stone

€ 139.00
Dit product is uitverkocht.

Het GreenTime model ZW136 is er een uit de voorjaar collectie van 2021.  Stijlvol horloge dat voor zowel dames als heren kan worden gedragen. Het bijzondere aan dit horloge is dat de wijzerplaat is gemaakt van natuursteen, naast een unieke hout kleur is de steen ook altijd uniek. De kleinere variant van dit model is de ZW135D

Waar is het houten horloge ZW136 van gemaakt

Deze horloges zijn grotendeels gemaakt van FSC hout. Dit betekend dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt en dus niet extra schadelijk is voor het milieu. Bij dit houten horloge is het hout gecombineerd met een smalle stalen schakel in het middel. Dit geeft een  mooi contrast van de 2 materialen en daarnaast ook extra stevigheid.
De achterplaat is gemaakt van staal waardoor het horloge ook wat platter is.

Op de wijzerplaat is er een bijpassende kleur gebruikt met een motief er in die een sportieve uitstraling geeft.

Voor welk model ga jij?

ZW136A Stainless steel & Zebrawood / walnut
ZW136B Stainless steel & Sandalwood / olive
ZW136C Stainless steel & Sandalwood / zebrawood
ZW136D Stainless steel & Black sandal / Zebrawood

Een houten horloge op maat maken

De horloges van GreenTime zijn eenvoudig op maat te maken. Er kunnen altijd meerdere schakels uit de band gehaald worden. Bij het horloge leveren we een versteltool waarmee je dit kunt doen.
Heb je liever dat wij het voor je doen? Geef dan bij je bestelling je pols omtrek door en we maken op alvast voor je op maat!

Weet je de maat niet of wil je dit mooie houten horloge cadeau geven? We leveren er een gratis verstel tool bij zodat je hem zelf kleiner kunt maken. Hier leggen we je stap voor stap uit hoe het werkt.

Welke garantie zit er op de houten horloges van GreenTime?

Op alle houten horloges van GreenTime zit 24 maanden garantie op het uurwerk. Bij elk horloge zit een garantie kaart waar alles over de garantie op vermeld staat.
Mocht het voorkomen dat je horloge kapot gaat dan kun je het zelf naar het service punt sturen en na de reparatie krijg je hem weer thuis gestuurd.

Iets kapot wat niet onder de garantie valt? Mocht er een bandje bijvoorbeeld kapot zijn, dan kan het zijn dat hier kosten voor gerekend worden. Dit zijn 'normale' prijzen dus het is zeker de moeite waard om je horloge te laten maken!

Specificaties Houten horloge ZW136E stone

40 mm
Miyota 2035
Wengé Olive Staal
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen