| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten horloge ZW147A

€ 159.00
Dit product is uitverkocht.

2 Kleurig houten heren horloge

GreenTime heeft naast het goed lopende model ZW114A en ZW114E nu ook van dit model een uitgebreidere uitvoering gemaakt. De ZW147 serie heeft 2 kleur varianten. De A uitvoering is een 2 kleurig houten horloge, namelijk gemaakt van  zebrano met sandelhout gecombineerd. Op de band zijn de middelste schakels met een laser voorzien van een kleine gravure wat een stoere uitstraling aan het horloge geeft.

Het horloge heeft een strakke zwart kleurige wijzerplaat, met 3 kleine wijzerplaten er binnen in. Hier op is het volgende af te lezen:
- De dag staat aangegeven
- De datum wordt weergegeven
- En het uur wordt weergegeven (1 t/m 24)

Wil je dit horloge zien met een egale wijzerplaat, kijk dan HIER voor model Zw114A. Dit model heb je ook van walnoten hout met een blauwe wijzerplaat.

Waar is dit houten horloge van gemaakt?

Het Greentime model ZW147A is een 2 kleurig houten horloge en is gemaakt van 100% FSC hout. Dit keurmerk zit op al het hout dat ze gebruiken voor hun producten. Door dit keurmerk weten we zeker dat het hout uit goed beheerde bossen komt, zo voorkomen we samen dat er bossen illegaal gekapt worden.
De achterplaat en de sluiting is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit roestvrij staal. Het glas is gehard mineraal glas.

Zijn houten horloges waterdicht

De horloges van GreenTime zijn spatwaterdicht, dit wil eigenlijk zeggen dat een kleine regenbui of handen wassen prima kan maar je kunt er niet mee onder de douche stappen. Wanneer het uurwerk kapot is door waterschade valt dit niet onder de garantie.

Kunnen de houten horloges op maat gemaakt worden

Alle houten horloges van dit merk kunnen op maat gemaakt worden. Van de schakelband kunnen meerder schakels verwijderd worden met behulp van de verstel tool die we er gratis bij leveren. Wanneer de schakels anders verwijderd moeten worden zullen we dit zeggen.
Hoe de verstel tool werkt leggen we je HIER uit.
Het is ook mogelijk dat wij de band voor je op maat maken voordat we hem verzenden. Wanneer je dit graag wilt, geef dan bij je polsomtrek in centimeters door bij je bestelling.

Specificaties Houten horloge ZW147A

42 mm
Miyota 6p29
Sandalwood Zebrawood
Ja
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen