| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten horloge ZW155E solar

€ 149.00
Dit product is uitverkocht.

Laat de zon zijn werk doen

De term duurzaamheid komt steeds vaker voorbij in alle aspecten. GreenTime is al ruim 10 jaar bezig om zijn horloges zo duurzaam mogelijk te maken! Daarom mag in de collectie een serie horloges die op zonne-energie werken niet ontbreken!

In het midden van de wijzerplaat zit de solar cel verwerkt die het licht op vangt en omzet in energie om het horloge te laten lopen. Dit gebeurd ook bij overige licht bronnen zoals een lamp. Het solar uurwerk gaat direct lopen maar het zal ook energie opslaan voor wanneer het donker is, zo blijft je horloge op tijd lopen.

De ZW154E solar is een model met een diameter van 43 mm, een horloge dat geschikt is voor de heren en dames pols. Het horloge is van 1 soort hout gemaakt dat is gekleurd met 2 soorten olie. Een sportief en duurzaam dames horloge.

Dit horloge op maat maken

In de houten schakelband van dit model zijn enkele stuks eenvoudig met de gratis meegeleverde verstel tool te verwijderen. Zo kun je het horloge direct gaan dragen zodra die bij je is bezorgd.
Klik hier voor een uitleg van hoe de verstel tool werkt.

GreenTime solar als relatiegeschenk

Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk voor klanten of personeel? Dan zijn de horloges van GreenTime een perfect cadeau om relaties mee te verrassen. De solar is natuurlijk wel een extra bijzonder model als u bijvoorbeeld in zonnepanelen of elektrische auto's verkoopt.

Neem vrijblijvend contact op voor informatie.

24 maanden garantie

Op alle GreenTime horloges zit 24 maanden garantie. Er zijn natuurlijk ook punten die niet onder garantie vallen zoals bijvoorbeeld schade door eigen fout of natuurlijke slijtage. Maar op het uurwerk zit 2 jaar garantie en die is zelf te claimen mocht dat nodig zijn.

Specificaties Houten horloge ZW155E solar

43 mm
AS06
Hout
Nee
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen