Greentime woodwatch zw070a | Time For Nature
Houten heren horloge met stopwatch - Duurzaam fsc hout | Time For Nature
Stoer Chrono horloge van hout gemaakt | Time For Nature

Houten horloge ZW070A

€ 178.00
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Dit houten horloge (ZW070A) is een van de horloges uit de Sport Collectie van GreenTime. Het horloge is gemaakt voor mannen, mede vanwege de doorsnede van de kast van 4.5 cm. Verder zit er ook een stopwatch functie op het horloge.

Van welk materiaal zijn de houten horloges ZW070 gemaakt?

De ZW070 horloges  van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, dat willen zeggen dat het gebruikte hout uit duurzaam beheerde bossen komt.
De horlogeband en de kast bestaan uit hout, waardoor het horloge een unieke uitstraling krijgt! Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven er aanwezig zijn.

Elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW070 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW070A Sandel hout
ZW070B Sandel hout
ZW070C Zebrano hout
ZW070D Esdoorn / Sandel hout

De sluiting van het horloge is van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Bij alle houten horloges van GreenTime met een houten schakelband kunnen er schakels tussen uit. Deze zijn eenvoudig te verwijderen middels een verstel tool. Daarnaast kun je ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen, zodat wij het horloge voor je op maat kunnen maken.

Weet je de omtrek van je pols niet? We leveren bij het horloge een herstel tool, zo kun je gemakkelijk zelf de overbodige schakels verwijderen. Hier leggen we uit hoe de verstel tool werkt.

Specificaties Houten horloge ZW070A

45 mm
Miyota VD57
Sandalwood
Ja
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen