Donker houten heren horloge van Greentime | Time For Nature

Houten horloge ZW094A

€ 149.00
Dit product is uitverkocht.

Dit houten horloge (ZW094A) is een van de horloges uit de Sport Collectie van GreenTime en is met name geschikt voor heren. Het horloge heeft een sportieve uitstraling en is voorzien van een datum, dag en uur weergave.

Van welk materiaal zijn de ZW094 horloges van GreenTime gemaakt?

De ZW094 horloges  van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, wat wil zeggen dat het gebruikte hout uit duurzaam beheerde bossen komt.
De horlogeband en de kast bestaan uit hout, waardoor er een unieke en sportieve uitstraling aan het horloge gegeven wordt. Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven er te zien zijn.

Elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW094 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW094A Sandel hout
ZW094B Zebrano hout
ZW094C Olijf hout

De sluiting van het horloge is van roestvrij staal en het glas is mineraal glas.

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Bij alle horloges van GreenTime met een houten schakelband is het mogelijk om schakels te verwijderen. Deze kunnen eenvoudig tussen de andere schakels worden weggehaald, middels een verstel tool. Daarnaast is het ook mogelijk om bij het bestellen de omtrek van je pols door te geven, zodat wij het horloge hier op maat kunnen maken.

Mocht je de omtrek van je pols niet weten, geen zorgen, we leveren bij het horloge een verstel tool zodat je zelf het horloge op maat kan maken. Hier leggen we uit hoe het werkt. 

Specificaties Houten horloge ZW094A

45 mm
Miyota 6P27
Sandalwood
Ja
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen