Houten solar horloge | Time For Nature
zonne-energie houten horloge | Time For Nature
GreenTime zonne-energie horloge | Time For Nature
achterkant ZW141A | Time For Nature
Solar GreenTIme | Time For Nature
GreenTime ZW141A solar | Time For Nature

Houten solar horloge ZW141A

€ 149.00
Dit product is uitverkocht.

Houten solar horloges voor dames

Na lang wachten is er eindelijk een houten horloges voor dames met een solar uurwerk! Dit model is zo ontworpen dat de solar cel voldoende ruimte heeft om het uurwerk van voldoende energie te voorzien. Dit stoere dames horloge op zonne-energie is uit de nieuwste collectie van GreenTime.
Het horloge is volledig van hout gemaakt dus het is qua gewicht erg licht. Dit is bijvoorbeeld niet vergelijkbaar met de ZW119B, dit model is gemaakt van hout gecombineerd met staal.

De horloge kast van de ZW141A heeft een diameter van 36mm en is daardoor ook geschikt voor de dames pols. Is dit model nog net te klein voor je? Kijk dan eens naar de ZW142 collectie, de ZW142A is bijna hetzelfde alleen is de kast wat groter.

Is de ZW141A toch niet helemaal de juiste kleur? Misschien is de ZW141B wat voor jouw!

Waar is dit houten solar horloge van gemaakt?

Dit solar horloge is voornamelijk gemaakt van 100% FSC hout! Dit keurmerk geeft al aan dat het hout dat gebruikt is uit duurzame beheerde bossen komt! Zo ben je er zeker van dat het hout niet uit illegale boskap komt. Alle horloges zijn met de hand gemaakt van natuurlijk hout. Het horloge is daarom ook altijd uniek, de kleur is nooit helemaal hetzelfde!

Bij dit horloge is de achterplaat en de sluiting van rvs gemaakt, en is het voorzien van gehard mineraal glas.

Kan dit horloge op maat gemaakt worden

Ja dat kan zeker! In de schakelband zijn enkele schakels die je eruit kunt halen. Zo kun je het horloge eenvoudig op de juiste maat krijgen. Wanneer je bij je bestelling je pols omtrek doorgeeft dan maken wij het horloge direct op de juiste maat. Weet je niet wat je pols omtrek is of ga je het bijvoorbeeld cadeau geven. Geen probleem, je krijgt altijd bij je bestelling een gratis verstel tool om enkele schakels eenvoudig te verwijderen. Hoe dat werkt lees je hier.

Specificaties Houten solar horloge ZW141A

36 mm
Epson AS01
Sandalwood Olive
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen