Houten solar horloge | Time For Nature
heren solar horloge | Time For Nature
GreenTime solar | Time For Nature
Achterkant houten solar horloge ZW142A | Time For Nature
ZW142A GreenTime | Time For Nature
duurzaam houten horloge | Time For Nature

Houten solar horloge ZW142A

€ 159.00
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Duurzaam houten solar horloge

In de nieuwste horloge collectie van het horloge merk GreenTime zit ook een prachtige lijn horloge dat voorzien is van een solar uurwerk! Dus je hoeft nooit meer je batterij te vervangen want er is altijd licht, of het nu zonlicht is of gewoon van een lamp maakt niet uit. Het horloge kan zich bij alle lichtbronnen opladen.
De solar cel vangt het licht op en zet dit om in energie om het horloge te laten lopen. Ook zit er een accu in het horloge die de energie opvangt zodat het ook in het donker blijft lopen.
Het is dus geen probleem om het horloge enige tijd in een kast neer te leggen (is natuurlijk zonde om te doen).
Dit model hebben we ook met een ander houtsoort, kijk voor model ZW142C HIER.

Je hebt misschien het andere solar horloge ook al wel  gezien, de ZW119A en de ZW119B. Het verschil tussen de ZW119 serie en de ZW142 serie is dat de kast van de ZW142 volledig gemaakt is van hout en alleen de achterplaat van staal. Bij de ZW119 is de kast van staal met hout er boven op gemaakt.

De diameter van dit horloge is 42mm, is dit te groot voor je pols? Kijk dan eens bij het model ZW141A, dit is hetzelfde model alleen met een kast van 36mm.

Waar is het houten horloge ZW142A van gemaakt?

Dit  model van GreenTime is met de hand gemaakt van Zebrawood (Zebrano). Op al het hout dat ze gebruiken zit het FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hout uit duurzaam beheerde bossen, hiermee gaan ze illegale boskap tegen.
Bij dit horloge is de achterplaat en de sluiting gemaakt van hoogwaardige kwaliteit roestvrij staal en er is gehard mineraal glas gebruikt.

Duurzame geschenkverpakking

Alle horloges van GreenTime zitten verpakt in een duurzame geschenk verpakking. De leuke gift box en de garantiekaart is gemaakt van 90% gerecycled karton en is ook 100% recyclebaar. Ook de verpakking is voorzien van het FSC keurmerk.

Kan dit houten solar horloge op maat gemaakt worden?

Alle GreenTime horloges met een schakelband kunnen op maat worden gemaakt. De schakels zijn per stuk uit de band te halen met behulp van een handige verstel tool. Wanneer je een horloge besteld krijg je die er gratis bij, hoe dat werkt lees je hier.

Wil je liever dat wij je horloge al op maat maken voor je? Geef dan je pols omtrek door en dan gaan we dat regelen! De schakels die we hebben verwijderd krijg je er bij geleverd met alsnog een verstel tool, mocht die niet goed zijn kan je het alsnog eenvoudig aanpassen.

Specificaties Houten solar horloge ZW142A

42 mm
Epson AS01
Zebrawood
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen