| Time For Nature

Houten wekker ZWC123A1 met speaker

€ 79.00
Dit product is uitverkocht.

Houten wekker met walnoten hout

Heb je de prachtige houten horloge van GreenTime al op onze webshop bewonderd? Dan gaat deze wekker en bluetooth speaker je ook zeker bevallen!

Deze houten wekker ZWC123A1 van GreenTime neemt je mee terug in de tijd. Het heeft wel wat weg van een 'oude' televisie die je nog wel eens zit in de oudere speelfims.
De modellen passen vrijwel in alle woon/slaapkamers maar ook is het een mooie aanwinst voor op een kantoor. Het zal zeker de aandacht trekken!

Goed geluid

Naast een wekker heeft dit model ook een bluetooth speaker als extra functie. Voor zo'n 'klein' product geen het een goed geluid waarmee je van de muziek kunt genieten. De speaker werkt via bluetooth, zo kun je  de telefoon of tablet verbinden en eenvoudig de muziek afspelen die je maar wilt.
Naast de bluetooth connectie die je kunt maken is er ook de mogelijkheid om er een SD kaart in de doen met daarop muziek. Op een volle accu kun je tot 6 uur muziek luisteren.

Wekker

De wekker werkt op een AA batterij. Aan de achterkant kun je de tijd verzetten maar ook de wekker zetten. Je zult dan wakker worden met een pieptoon. Let op, je kunt niet wakker worden met de muziek omdat het een bluetooth speaker is.
Ook niet onbelangrijk is dat het uurwerk stil is. Je hoort het dus niet tikken!

Specificaties wekker en speaker

Het formaat van deze wekker en speaker is 124x50x98 mm. De wekker werkt op een AA batterij en de bluetooth speaker op een accu. Deze accu is door middel van een usb kabel op te laden, deze kabel word ook meegeleverd.
De bluetooth speaker werkt op alle apparaten van IOS & Android.
De buitenkant is gemaakt van 100% natuurlijk walnoten hout en de binnenkant is van kunststof.

Naast dit model hebben we ook nog de volgende kleuren in het assortiment:

ZWC123A

 

 

Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen