wooden city xl | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten wereldkaart 120cm

€ 89.95
Dit product is uitverkocht.

Houten wereldkaart van 120 cm

Een houten wereldkaart die je eenvoudig bevestigen op elke muur. Het is een puzzel die perfect in elkaar past. Je geeft met 1 wereldkaart de muur een hele andere uitstraling.

Deze houten wereldkaart van Wooden city is gemaakt van berkenhout, de lichte kleur is mooi op een egale kleur muur maar je kunt de kaart ook in een mooie kleur verven.
Ook kun je bijvoorbeeld de landen inkleuren waar je bent geweest of er een foto op prikken met een punaise! Een blijvende herinnering waardoor de wereldkaart echt in het middelpunt komt te staan.

De wereldkaart is verdeeld in diverse stukken die zijn uitgesneden uit een houten plaat. Om de stukken te bevestigen kun je ze uit het hout drukken en bevestigen in de juiste volgorde. De Evenaar is als stippel lijn op de kaar weergegeven, wanneer je het eerste stuk recht op de muur hebt zitten dan heb je de gehele kaart waterpas staan. Je kunt vanaf het eerste stuk alles netjes aansluitend bevestigen.

Altijd een passend formaat

De maat large van de houten wereldkaart heeft een afmeting van 120 cm breed en 80 cm hoog. De kaart word als een puzzel geleverd met daarbij dubbelzijdig plakbond om het op de muur te bevestigen.
Het formaat van de verpakking van de Large kaart is 35 x 24 x 4 cm.

Naast deze maat zijn er ook nog andere formaten beschikbaar. Zo hebben we er een van 57 cm breed, de L is 83 cm breed en voor de grote wand een XXL van 200cm breed.

Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen