Contact

Nieuwsbrief aanmelden

Leuk dat je je hebt ingeschreven! Door middel van de mail die we je af en toe zullen toe sturen houden we je op de hoogte van leuke nieuwe producten en aanbiedingen. Maar ook zullen we je op de hoogte brengen als we een evenement of een actie hebben die er aan zit te komen.

In de mail die je met regelmaat zult ontvangen gaan we altijd in op een paar onderwerpen. We zullen enkele producten uitlichten die op het moment van het versturen nieuw in het assortiment zijn of gewoon handig om te hebben. Zo sturen we in december leuke cadeau tips en in de zomer bijvoorbeeld diverse zonnebrillen van Greentime die we in het assortiment aanbieden.

Ook proberen we met regelmaat een leuke actie te bedenken, die zullen we dan ook zeker in de nieuwsbrief benoemen met de daarbij horende voorwaarden in het kort, wanneer je er op klikt stuurt die je door naar de volledige actie.

Evenement? Ja soms organiseren we een leuk evenement met een bepaald thema! Vorig jaar hebben we de winkel volledig in de alpaca winkel veranderd, allemaal producten die te maken hebben met de alpaca. Zo proberen we er altijd een thema aan te geven en jij bent nu als eerste op de hoogte van dit evenement.

Heb je na het krijgen van de mail vragen over de inhoud of mis je er wat in? Laat ons het rustig weten via de contact pagina. 

Wil je om een reden de nieuwsbrief liever niet meer ontvangen, dan kun je onderaan de nieuwsbrief jezelf uitschrijven.
Wil je nog wel op de hoogte van ons assortiment willen blijven dan is het leuk om ons via Instagram of Facebook te volgen.

Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen