Contact

Klantenservice

Welkom bij onze klantenservice. We staan graag voor je klaar om te helpen bij vragen en/of opmerkingen.

Contact

Voor vragen of opmerkingen kun je contact met ons opnemen. We zijn te bereiken per telefoon, e-mail, social media en in onze winkel.

Verzending & levering

Wij verzenden al onze producten met Post NL en DHL. Wanneer er een product besteld is word deze zorgvuldig verpakt en gecontroleerd. Zodra het product op de post is ontvangt u een track & trace code zodat u het product kunt volgen. Bij een bestelling onder de € 39,- vragen wij een bijdrage hiervoor, boven dit bedrag is verzending gratis. De bestelling voor 12.00 uur plaatsen is dezelfde dag nog verzonden mits het op voorraad is.

Ophalen

Het is tevens mogelijk om uw bestelling op te halen. Hierbij kunt u uw product nog even goed bekijken en vooral passen. Zijn er dan eventueel aanpassingen die gedaan moeten worden aan het product, kunnen wij dit ter plekke doen. Wilt u weten op welke momenten u onze winkel kunt bezoeken, neem dan een kijkje op onze winkelpagina.

Privacy

Alle persoonsgegevens worden met zorg behandeld en zullen nooit gebruikt worden voor andere doeleinden. Bij vragen neem gerust contact op met de klantenservice.

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen