| Time For Nature

Klippan plaid block rust

€ 89.95
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Heerlijke warme deken

Deze mooie deken van Klippan is een van de vele modellen en kleuren uit de collectie. Dit model, de block heeft een mooi formaat en weeftechniek. De deken is ingedeeld in verschillende vakken met verschillende kleur tinten
De deken is gemaakt van 100% lamswol.

Net zoals de andere dekens van Klippan wordt ook deze duurzaam mogelijk gemaakt met de mooiste materialen en weeftechnieken.

Er zijn meerdere modellen te verkrijgen van het merk Klippan. Ze hebben allemaal het formaat van 130x200 cm maar het kan zijn dat de samenstelling, weeftechniek en de kleuren anders zijn.

 

Samenstelling Hampus grey avocado

Formaat: 130 x 180cm
Kleur: Rust
Materiaal: 100% lamswol
Type wol: Ecologische, duurzame en diervriendelijke wol, vrij van chemicaliën
Productie: Klippan spint, weeft en verft alles in de eigen Oeko-Tex® weverij

Wasvoorschriften

Wol heeft van nature een vuil afstotende eigenschap en daarom is het niet nodig om de wollen dekens en plaids vaak te wassen. De wol bevat van nature olie wat de wol waterafstotend maakt, het vuil blijft op het oppervlakte van de wol en heeft daardoor een zelfreinigend effect.
Wij adviseren de dekens buiten “te luchten” wanneer het vochtig weer is. Als u het toch nodig vind de dekens of plaids te wassen volg dan de instructies hieronder. 

Voor de 100% lamswol dekens geld Dry cleaning only. Strijken op een lage temperatuur. Niet in de droger en geen bleek gebruiken.

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen