Familie alpaca knuffels light brown - Inkari | Time For Nature
 | Time For Nature

Lichtbruine Alpaca Knuffel - Medium

€ 59.95

Een unieke knuffel van echte alpaca wol.

Deze medium lichtbruine alpaca knuffel van Inkari is onmisbaar voor de echte alpaca liefhebber in ons land. De knuffels worden met de hand gemaakt in Peru. Door het handwerk is elke knuffel altijd uniek. Ze zijn gemaakt van een zeer goede kwaliteit, waardoor ze lang meegaan.

Als je eenmaal een alpaca knuffel thuis hebt staan is het heel moeilijk om er van af te blijven! Door de super zachte wol zijn ze heerlijk om te aaien!
Een toffe aanwinst voor in de woon of slaap kamer!

De wol van de alpaca is allergie vrij en daardoor kriebelt de wol ook niet. Dus ook geschikt voor mensen met een wol allergie!

De knuffels van Inkari zijn een handgemaakt natuurproduct.

De alpaca's zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar, waaronder deze lichtbruine alpaca. Klik hier om de andere modellen te ontdekken.
De foto's geven een algemeen beeld van de de alpaca's weer, het is mogelijk dat de daadwerkelijke kleur wat afwijkt van de kleur op de foto. De kleur zal altijd 90 - 95% overeenkomen. Doordat de knuffels met de hand worden gemaakt is elk model uniek.
Wil je de knuffel zelf uitkiezen? Kom dan naar onze winkel om alle alpaca's zelf te bewonderen. 
We hebben dit formaat ook in de kleur beige, wil je hem zien, klik hier. Of wil je deze kleur in een kleiner formaat, kijk dan HIER.

Onderhoud: 

De knuffels kun je eenvoudig onderhouden. Ze zijn makkelijk mooi te houden met een borstel en talkpoeder. Door het aaien kan het zijn dat de wol wat vettig wordt, door de vacht te borstellen met talkpoeder wordt de wol weer heerlijk soepel en zacht!

De medium knuffels zijn 32 cm groot.

  • Duurzame fairtrade wol
  • Vrij van chemicaliën
  • Handgemaakt in Peru

Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen