| Time For Nature
 | Time For Nature

Medium box oyster candle rope set

€ 21.95
Dit product is uitverkocht.

Een originele oester kaars op tafel

Deze medium oester  kaars (oyster candle) is handgemaakt in Nederland. Een oester uit Zeeland die met de hand gevuld is en boven op de kaars ligt een geur parel. Tijdens het branden zal deze parel smelten en een heerlijke frisse zee bries geur verspreiden.
Een oester is altijd uniek en ongelijk, vandaar de naar Uneven! Om te zorgen dat deze oester toch zo mooi mogelijk op gaat branden zit er het touw bij. Op deze rope gemaakt van hennep vezel kun je de oester altijd recht op zetten.

Zuivere paraffine

De oester kaarsen zijn gevuld met de meest zuivere vorm van Paraffine, deze is vrij van schadelijke stoffen en bevat geen dierlijk vetten. Elke schelp is uniek en anders, qua vorm, grootte en diepte. Hierdoor kan het merk geen juiste branduren specificeren.

De schelp blijft natuurlijk altijd mooi, daarom kun je de kaars bijvullen met de refill pearls. In deze box zitten brokjes paraffine en extra lontjes om er een nieuwe kaars van te maken.
Ook kun je er een doosje met perfumed pearls bij bestellen, een doosje vol parels die een heerlijke geur afgeven!

 

De oyster candle with rope zitten in een mooie geschenkbox verpakt dus is ook leuk om cadeau te geven! Aan wie geef jij een licht puntje?

Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen