| Time For Nature

Metalbird Specht

€ 39.95
Dit product is uitverkocht.

Hoor ‘m roffelen op de boomstam, die grote bonte specht. Dikke kans dat hij op zoek is naar een maaltje kevers onder de bast van de boom. Of misschien bouwt hij wel aan een onderkomen om een familie van spechten te stichten.

Wist je dit over de bonte specht?

Dendrocopos major is dol op zacht hout. De vogel is een doorzetter, die met de kracht van de herhaling elk obstakel overwint. Tegenwoordig vind je ‘m zelfs weer in de grote stad, waar hij in de halsbandparkiet een vervelende buurman vindt.

Het mooi plekje voor jouw bonte specht silhouet

Wij hebben warme herinneringen aan de bonte specht. Misschien omdat hij vroeger in veel tekenfilms voorkwam. Hij verdient dan ook een mooi plekje. Een specht zonder boom kan eigenlijk niet. Heb je een boom in de tuin? Plaats hem daar dan in. Geen boom? Treur niet! Tegen een schutting of gevel staat hij ook erg leuk!

Van welk materiaal is de specht gemaakt?

Deze Metalbird specht is gemaakt van cortenstaal wat een mooi roestig laagje krijgt na plaatsing in de buitenomgeving. Het onstuimige Nederlandse weer maakt de specht nog mooier. Het formaat van onze metalen specht is 29 cm hoog en 15 cm breed.

Wij hebben meer dan alleen de bonte specht

In ons assortiment hebben wij van het merk Metalbird niet alleen de bonte specht, maar ook de boomklever, kolibrie, merel, mus, roodborst, kuifmees, steenuil, winterkoning en zwaluw.

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen