metalbird kraai vogel | Time For Nature
 | Time For Nature

Metalbird kraai

€ 49.50
Dit product is uitverkocht.

Weg met de kunststof kraai

Overal heb je ze wel, van die kunststof kraaien die op de daken van de huizen staan. Die staan er om echte kraaien te verjagen alleen is er geen bewijs dat ze het werkelijk ook doen.
Maar 1 ding is zeker, de kraai van Metalbird ziet er veel mooier en stijlvoller uit de die van kunststof. Dus, haal die plastic kraai weg en plaats er een mooiere voor terug.

Waar zijn de Metalbird vogels van gemaakt

Alle vogels van Metalbird worden gemaakt van cortenstaal (Cor-ten). Met een dikte van 4 mm is dit staal erg sterk en zullen ze niet snel beschadigen. Doordat het staat 4 mm dik is kun je de vogel eenvoudig plaatsen in de boom of de schutting door ze met een hamer eenvoudig er in te slaan. Dit hoeft maar een klein stukje en hij zit vast.
Cortenstaal gebruiken veel bedrijven in hun producten. Dit komt omdat het staal snel gaat roesten aan de buitenkant, dit zorgt ervoor dat het staal aan de binnenkant beschermd word en daardoor gaat de vogel heel lang mee. Het staal krijgt een mooie oranje bruin roest kleur dat perfect aansluit bij de natuur.

Uniek cadeau

Wanneer je op zoek bent naar een uniek cadeau dan zit je met een vogel van Metalbird altijd goed! Iedereen heeft er wel een plekje voor, ook al heb je geen tuin of balkon. In huis aan de muur staat die ook heel mooi!
De vogel zit in een mooie verpakking die ook door de brievenbus past.
Naast de kraai zijn er ook meerdere varianten van Metalbird verkrijgbaar, onder andere:

Metalbird pimpelmees
Metalbird specht
Metalbird winterkoning

Vogelbescherming Nederland

Sinds 1 juli 2018 werkt Metalbird samen met de Vogelbescherming Nederland. Van elke Metalbird die is verkocht gaat een deel van de opbrengst naar de vogelbescherming. Hiermee steunen ze de stichting om hun doelstellingen te kunnen bereiken.

Heb jij een al een mooi plekje bedacht om deze pimpelmees op te hangen in je tuin? Bestel hem dan snel en eenvoudig online. Je hebt hem uiterlijk overmorgen in huis.

Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen