stalen vogel pimpelmees - metalbird | Time For Nature
metalbird pimpelmees | Time For Nature

Metalbird Pimpelmees

€ 44.95
Dit product is uitverkocht.

Haal de pimpelmees in je tuin

Heb je een mooie tuin of balkon en zie je ook regelmatig genoeg vogels in je tuin? Of zou je er wel wat meer willen zien? Wat je ook hebt, de pimpelmees van Metalbird is voor elke plek een prachtige aanwinst.

De details van de Metalbird pimpelmees zijn erg gedetailleerd waardoor je meteen ziet om welke vogel het gaat. Wanneer je de vogel binnen krijgt is het nog blank (donker) staal. Geef hem snel een mooie plek in de tuin en binnen enkele weken is de buitenkant van het staal al aan het roesten. Dit geeft een mooie warme oranje gele roest kleur die perfect pas bij de bomen in de tuin.

Van welk materiaal is de Metalbird gemaakt

Alle vogels van Metalbird zijn gemaakt van 4 mm dik cortenstaal (cor-ten). Dit staal staat er om bekend dat het aan de buitenkant snel oxideert (verroest). Doordat het gaat roesten beschermd het het staal aan de binnenkant van het product. Een natuurlijk proces die een hele mooie natuurlijke kleur heeft.
Het staal is sterk en je kunt hem eenvoudig in het hout bevestigen door hem aan de achterkant met een hamer in de boom te slaan.

Perfect cadeau in de brievenbus

De pimpelmees is super leuk om cadeau te geven. Ze zitten verpakt in een leuke geschenk doos die door de brievenbus past. Je kunt bij het bestellen dan een ander afleveradres aangeven en we versturen het direct door naar de gelukkige!

Help de vogelbescherming

Sinds 1 juli 2018 werkt Metalbird samen met de Vogelbescherming Nederland. Van elke Metalbird die is verkocht gaat een deel van de opbrengst naar de vogelbescherming. Hiermee steunen ze de stichting om hun doelstellingen te kunnen bereiken.

Heb jij een al een mooi plekje bedacht om deze pimpelmees op te hangen in je tuin? Bestel hem dan snel en eenvoudig online. Je hebt hem uiterlijk overmorgen in huis.

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen