Schattige roodborstje | Time For Nature

Metalbird Roodborst

€ 39.95
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Deze schattige roodborstje staat leuk in een boom. Maar misschien nog wel leuker is het als je een blok hout of een deel van een boomstam op de grond hebt staan en daar het roodborstje aan bevestigt.

Wist je dit over het roodborstje?

Over die rode borst hebben we een sterk verhaal gehoord. De vogel zou de doornen uit de krans van Christus aan het kruis hebben gehaald. Daarbij heeft hij zichzelf geprikt. De bebloede borst is door een engel permanent gemaakt als beloning voor zijn medelijden. Pas op dat je je niet prikt aan ons roodborstje!

Van welk materiaal is het roodborstje gemaakt?

Deze Metalbird roodborst is gemaakt van corten staal. Corten staal wordt mooier door de weersinvloeden. Er komt namelijk een roestig laagje op. Na een tijdje transformeert je roodborstje in een bruin roestig gekleurde schoonheid. Het roodborstje is wat kleiner dan zijn metalen vriendjes. Hij meet 14 cm hoog en steekt 29 cm uit. Dat is inclusief het takje waarop hij zit.

Wij hebben meer dan alleen dit roodborstje

In ons assortiment hebben wij van het merk Metalbird niet alleen het schattige roodborstje, maar ook de boomklever, kolibrie, merel, kuifmees, zwaluw, specht, mus, winterkoning en steenuil.

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen