Contact

Onze winkel

Onze sfeervolle winkel

In november 2015 heeft Time for Nature voor het eerst de deuren in Arnhem geopend, destijds in de Gruiterpassage (Musiskwartier). Sinds juli 2018 zitten we met onze sfeervolle winkel gevestigd aan Kortestraat 3 in het bruisende centrum van Arnhem (Rozetkwartier). De perfecte locatie voor ons knusse winkeltje.

In de winkel vind je producten die je laten zien dat duurzaam en natuurlijk ook mooi kunnen zijn! De meeste merken die wij verkopen hebben een mooi en eerlijk verhaal over hoe ze ontstaan zijn, kijk snel online of kom langs in de winkel om met eigen ogen te zien hoe mooi de producten zijn.

Naast alle producten die online staan hebben we ook veel woonaccessoires in onze sfeervolle winkel. Al onze producten zijn te bewonderen in onze gezellige winkel in het centrum van Arnhem. Kom gezellig een kijkje nemen en/of een kopje koffie drinken in onze winkel!

Jerrycan bars in diverse formaten

Adresgegevens
Time For Nature.nl


Nederland

Openingstijden

In onze gezellige winkel in het mooie Arnhem staan we met veel plezier klaar om u te ontvangen.  Benieuwd naar de openingstijden? Hieronder een overzicht van de openingstijden en feestdagen wanneer wij gesloten zijn.

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Voor openingstijden pakket punt Homerr kijk in de Homerr app of online.

Op de volgende dagen zijn wij gesloten / aangepaste openingstijden

In de maand oktober & november zijn we niet alle zondagen geopend. Als we open zijn zullen we dit op onze social media vermelden.

  • Maandag 25 december ( eerste kerstdag) gesloten
  • Dinsdag 26 december ( tweede  kerstdag)
  • Zondag 31 december Gesloten

Heeft u vragen over de openingstijden of wilt u eventueel buiten de openingstijden een bezichtiging komen doen? Neem dan via het contactformulier of via Facebook contact met ons op.

Openingstijden
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen