Contact

Over ons

In 2012 zijn de ideeën voor Time for nature ontstaan vanuit de interesse in de houten zonnebrillen. Er waren nog niet veel aanbieders van deze brillen en die er waren vonden we zelf aan de dure kant. Na goed speur werk hebben we vanuit onze zolder kamer zelf een mooie, kwalitatieve en betaalbare houten zonnebril op de markt gebracht die in juli 2013 op de eerste webshop www.timefornature.nl verkocht werd.
Onder de naam past natuurlijk veel meer natuurlijke en duurzame producten, al snel gingen we uitbreiden met houten telefoon hoesjes en houten horloges.

In de jaren er na deden we mee aan verschillende braderieën en evenementen waar we merkte dat de mensen het fijn vonden dat ze deze unieke producten konden zien, vasthouden en beleven. Dit heeft de keuze doen maken om in 2015 een fysieke winkel te openen in Arnhem.

In de winkel is het aanbod flink uitgebreid en bieden we nu een groot assortiment van verschillende producten aan. Maar het grootste aanbod bestaat toch wel uit de houten horloges van GreenTime. Wij waren de eerste winkel die buiten de honderden winkel in Italië het merk mocht verkopen. Daarom bieden wij ook het volledige assortiment van ze aan, zowel online als fysiek.

Onze kracht is vooral dat we snel kunnen schakelen bij vragen. Wil je online bijvoorbeeld een horloge bestellen dan kun je ons via Whats app een bericht sturen en dan sturen we foto’s van het horloge dat we hebben liggen. Zo weet je precies wel model je opgestuurd gaat krijgen.

Hopelijk zien we je snel in onze webshop of in de fysieke winkel in Arnhem.

Sander

Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen