triflora bloempot | Time For Nature
bloempot houder | Time For Nature
hangende bloempotten | Time For Nature
Triflora Umbra | Time For Nature

Plantenhanger Triflora Umbra

€ 45.00 € 60.00

De plantenhanger van Umbra

Nu ook eindelijk online verkrijgbaar, de collecectie van Umbra design! Super gave producten voor een normale prijs! Ook hebben we nu deze hangende bloempotten genaamd Triflora in de collectie opgenomen.

Je hoeft niet meer na te gaan denken over waar je de plant neer gaat zetten of je druk te maken om ze telkens aan de kant te zetten. Nu ga je de planten gewoon ophangen zodat je er altijd van kunt gaan genieten.

Eenvoudig te bevestigen

Net zoals bij alle andere producten van Umbra zit alles er bij, van de schroef en de plug tot aan de instructie hoe je het moet ophangen. Bij de trendy plantenhanger Triflora zit een stalen stang die je met steuntjes vast gaat maken aan de muur of het plafond. De bloempotten hang je aan het witte touw op de gewenste hoogte.
Er zitten 3 potten bij dus die kun je strak langs elkaar ophangen maar op verschillende hoogtes maakt het ook wat speelser.

Een ding is zeker, je hebt een blikvanger voor je raam hangen die altijd in de spotlight hangt.

Specificaties Triflora hanger

Het formaat van de Triflora bloempot houder is 61 cm breed, 14,6 cm diep en 62,5 cm hoog. Dit hangt dan weer af van hoe hoog en hoe breed je de potten hangt.
De houder en de stang is gemaakt van staal. De bloempotten zijn van kunststof gemaakt dus ook eenvoudig schoon te maken.
In totaal kun je er 3 planten in kwijt en die zijn per stuk te verstellen in hoogte.

De kleur van de potten en de stang is wit, de beugels waar de bloempotten in zitten is goud.

 

Umbra heeft naast dit leuke product ook veel andere producten! Kijk maar eens naar de stalen wereldkaart of deze wandklok van hout.

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen