Prachtige kuifmees | Time For Nature

Metalbird kuifmees

€ 39.95
Dit product is binnenkort weer leverbaar. Heb je vragen over dit model, neem dan gerust contact op.

Deze prachtige Metalbird kuifmees past prima in een stadstuin. Of vrolijk er een ongezellig balkon mee op. De kuifmees voelt zich overal thuis.

Wist u dit over de kuifmees?

De kuifmees komt veel voor in Europa. De mees is vooral herkenbaar aan zijn prachtige kuif, die bij opwinding nog verder wordt opgezet. Kuifmezen zijn nogal territoriale vogels die het gehele jaar in hun broedgebied verblijven. Alleen jonge vogels vormen in de winter zwervende groepjes. In het voorjaar zoeken ze alsnog een eigen territorium, waar ze de rest van hun leven blijven. De kuifmees eet voornamelijk insecten, maar eet in de winter ook zaden van naaldbomen en bessen van bijvoorbeeld meidoorn en lijsterbes.

Waar is de kuifmees van gemaakt?

Deze prachtige vogel is gemaakt van cortenstaal wat een mooi roestig laagje krijgt door de weersinvloeden. Wind, regen, sneeuw; hij wordt alleen maar mooier! Deze mees is 23 cm hoog en steekt 20 cm uit.

Wij hebben meer dan alleen de kuifmees

In ons assortiment hebben wij van het merk Metalbird niet alleen deze prachtige kuifmees, maar ook de boomklever, kolibrie, merel, mus, roodborst, specht, steenuil, winterkoning en zwaluw.

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen