Contact

Private shopping

Wil je graag toch komen winkelen ondanks dat we gesloten zijn?
Maak een reservering voor private shopping en kom in alle rust winkelen! Selecteer bij doel van uw bezoek: Bedrijf

<div id="hors-hydra-408a94f0-5a32-11ea-8ce0-01429347da73"></div> <script> var _hors=[['eid','hydra-408a94f0-5a32-11ea-8ce0-01429347da73'],['tagid','hors-hydra-408a94f0-5a32-11ea-8ce0-01429347da73'],['width','100%'],['height',''],['foregroundColor',''],['backgroundColor',''],['linkColor',''],['errorColor',''],['primaryButtonForegroundColor','#3e1e00'],['primaryButtonBackgroundColor','#3e1e00'],['secondaryButtonForegroundColor',''],['secondaryButtonBackgroundColor','']]; (function(d, t) { var e=d.createElement(t),s=d.getElementsByTagName(t)[0]; e.src = "https://reservation.dish.co/widget.js"; s.parentNode.insertBefore(e,s); }(document, 'script')); </script>

Winkelen in alle rust

Waarschijnlijk is het wel een herkenbaar probleem; je loopt buiten de openingstijden langs een winkel en je ziet er veel leuke producten welke je wel eens wil gaan bekijken. Maar helaas, de winkel zit dicht.

Dit is een ‘probleem’ dat we wat vaker hoorde dus daarom hebben we het private shopping in leven geroepen. Je kiest een datum en tijd wanneer het jouw uitkomt en op dat moment staan we voor je klaar en hebben jij en je vrienden/vriendinnen alle ruimte in de winkel.

Hoe werkt het private shopping?

Het reserveren is heel eenvoudig te doen via onze webshop. Je gaat naar de pagina private shopping.
Hier geef je aan met hoeveel personen je wilt komen, dan op welke datum en de gewenste tijd. We plannen op het moment 1 week voor uit. Staat je datum en tijd er niet bij? Stuur ons dan even een mail bericht en we komen er zo snel mogelijk op terug.

De reserveringen beheren we via het programma van Dish. Dit is een tool die is ontworpen voor de horeca branche. Maar omdat het heel makkelijk werkt was het voor ons een makkelijke keuze om het te gaan gebruiken voor private shopping. Het enige dat je soms ziet is dat je het doel moet aanklikken en dan staat er wel informeel dineren bijvoorbeeld tussen. Bij het doel kies je: Bedrijf. Helaas bieden wij deze service niet aan maar er zal natuurlijk wel een lekkere kop koffie klaar staan.

Zien wij je snel in onze winkel tijdens een uurtje private shopping? Bij vragen laat het ons gerust weten.
Daarnaast zijn we ook nog gewoon geopend, bekijk de openingstijden hier.

Private Shopping in onze winkel
Kom gezellig winkel in onze sfeervolle winkel in Arnhem.

Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen