| Time For Nature
 | Time For Nature

Stijlvol houten horloge ZW145A

€ 159.00
Dit product is uitverkocht.

Stijlvol GreenTime horloge

De ZW145A is een stijlvol houten horloge van het Italiaanse merk GreenTime. Een strak model waarin het hout is gecombineerd met een dunne stalen schakel erdoor. De wijzerplaat van dit horloge is strak en eenvoudig.
Veel houten horloges van GreenTime hebben een andere uitstraling, bij dit type is gebruik gemaakt van 1 houtsoort met weinig houtnerf waardoor het mooi bij de wijzerplaat past.

Wanneer je dit horloge besteld krijg je hem geleverd in een geschenkbox die ook zo duurzaam mogelijk is gemaakt. De verpakking is gemaakt van 90% gerecycled karton en is 100% recyclebaar.

De diameter van de ZW145 is 42mm. Een formaat dat door vrouwen en mannen gedragen kan worden.

Dit model is gemaakt van walnoten hout maar is ook te verkrijgen in 2 andere varianten:
ZW145B IPblack & sapele
ZW145C IPbrown & eiken

Waar is de ZW145A van gemaakt

De ZW145 horloges  van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, wat betekend dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt. De horlogeband en de kast bestaan uit twee soorten hout en heeft een stalen touch. Dit geeft het horloge zijn strakke, maar toch unieke uitstraling. Elke horloge is uniek, doordat het hout nooit hetzelfde is. De kleur van het hout hangt af van verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving en klimaat groeide de boom en hoeveel houtnerven zijn er zichtbaar. Door het gebruik van staal is het horloge extra sterk.

 

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Dit stijlvol houten horloge van GreenTime met een schakelband zijn opgebouwd uit houten schakels, waarvan er een aantal tussen uit kunnen. Deze schakels kunnen eenvoudig worden verwijderd met behulp van een verstel tool. Daarnaast kan je ook omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen, zodat wij het horloge hier direct op maat maken!

Liever zelf op maat maken? We leveren gratis een verstel tool bij je horloge. Bekijk hier hoe het werkt.

Specificaties Stijlvol houten horloge ZW145A

42 mm
Miyota 1L45
Walnut Staal
Nee
24 maanden
Bel ons via 026-7023864
Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen