| Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature
 | Time For Nature

Houten heren horloge ZW151A

€ 159.00
Dit product is uitverkocht.

Stoer houten horloge voor hem

In de nieuwste collectie van GreenTime zit dit stoere houten heren horloge dat gemaakt is uit 2 verschillende hout soorten. Het horloge is gemaakt van zebrano hout met sandal hout. In een oogopslag zal het horloge opvallen door de mooie warme kleur en de houtnerf die duidelijk zichtbaar is. De wijzerplaat van dit houten horloge is strak, naast de tijd kun je ook de datum, het uur en de dag er op te vinden.
Het horloge heeft een diameter van 45 mm.

Dit model ZW151 van GreenTime is ook in een andere kleurstelling te verkrijgen. Dan krijg je een hele lichte wijzerplaat en dan is er gebruik gemaakt van dezelfde houtsoorten maar dan opgedraaid dus zebrano hout aan de buitenkant en sandal hout aan de binnenkant. Het model ZW151B is HIER te vinden. Ook met blauwe wijzerplaat is er nu!

 

Waar is het houten heren horloge ZW151 van gemaakt?

Alle horloges van GreenTime zijn gemaakt van hout dat is gecertificeerd met het FSC keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hout niet afkomstig is van illegale boskap bijvoorbeeld. Het hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. GreenTime zorgt ervoor dat alleen het beste hout voor de horloges gebruikt gaat worden en keurt het hout daarom ook om te voorkomen dat er slecht of bijvoorbeeld te zacht hout gebruikt gaat worden.
De afdek plaat en de vouw sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrijstaal. Omdat de achterplaat van rvs gemaakt is is het horloge ook wat platter waardoor die mooi op je pols heen past.

 

Kunnen de horloges op maat gemaakt worden?

Bij alle horloges van GreenTime met een houten schakelband kunnen er schakels tussen uit. Deze zijn eenvoudig te verwijderen middels een verstel tool. Daarnaast kun je ook de omtrek van je pols doorgeven bij het bestellen, zodat wij het horloge voor je op maat kunnen maken.

Weet je de omtrek van je pols niet? We leveren bij het horloge een herstel tool, zo kun je gemakkelijk zelf de overbodige schakels verwijderen. Hier leggen we uit hoe de verstel tool werkt.

Specificaties Houten heren horloge ZW151A

45 mm
6P29
Sandalwood Zebrawood
Ja
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen