Urban steel drinkfles 24Bottles | Time For Nature

24Bottles Urban Steel

€ 19.95

De duurzame fles

De Urban bottle van 24Bottles is gemaakt van 18/10 roestvrij staal. Omdat het van hoogwaardige kwaliteit roestvrij staal is gemaakt is de fles makkelijk schoon te houden. Deze drinkfles is ook als enige geschikt voor in de vaatwasmachine omdat deze drinkfles geen print aan de buitenkant heeft.

Alle Urban flessen van 24Bottles zijn lichtgewicht omdat ze enkelwandig zijn. Hierdoor zijn de flessen makkelijk mee te nemen, ook het model en formaat passen eenvoudig in je tas. De ideale fles om mee te nemen zodat je altijd drinken bij je hebt.

De drinkfles die zo milieuvriendelijk geproduceerd is en daardoor een duurzame vervanger voor de plastic flessen. Elke keer als je de fles hervult bespaar je 0,8 kg CO2 uitstoot. -0,8 Staat ook op de flessen gedrukt. De CO2 uitstoot bij het maken van 1 plastic flesje is 0,8kg CO2, dit kun jij besparen! Help dus ook mee aan een schoner klimaat.

De drinkfles is BPA vrij en geschikt voor alle soorten dranken. De fles is uitgevoerd met een draaidop. Er zijn meerdere doppen voor de flessen beschikbaar die op de pagina van 24Bottles staan.

De Urban fles is een enkelwandig. Hierdoor isoleert het de drank niet om het bijvoorbeeld warm te houden. Dit doet de Clima drinkfles van 24Bottles wel. De drank blijft in de fles 12 uur lang warm of 24 uur lang koud. Wanneer je dus een fles zoekt voor om je koffie of thee mee te nemen is de Urban niet geschikt.

Help jij mee om de wereld een stukje schoner te maken, en ook vooral schoner te houden? Kies dan voor een fles van 24Bottles.

Er zijn meerdere prints beschikbaar van de Urban fles zoals :

Specificaties 24Bottles Urban

Diameter: 7 cm
Duurzaam: Fairtrade keurmerk
Fabrieksgarantie: 1 jaar
Hoogte: 20 cm
Inhoud drinkfles : 500 ml

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen