Vegan horloge van licht hout met datum | Time For Nature
houten vegan watch zw111b | Time For Nature
vegan horoge met datum weergave | Time For Nature

Horloge GreenTime ZW111B vegan

€ 99.00
Dit product is uitverkocht.

Vegan horloge van hout

De ZW111B is een van de vegan horloges van GreenTime. Maar alle horloges zijn toch vegan? Ja dat klopt maar dit model is anders want het heeft een flexibele band die lijkt op leer maar het niet is. Dit model horloge heeft een houten horloge kast van zebrano hout maar geen houten schakelband. De band is gemaakt van microvezels, katoen en lijm op waterbasis, vegan dus!
Het is net zo sterk als leer en gaat ook langere tijd mee.

De houten horlogekast heeft op de achterkant een metalen plaat als afsluiting. De kast van de ZW111B heeft een diameter van 4,4 cm. Is dit te groot? Dan is de ZW111A of de ZW111B een goede optie.

Van welk materiaal zijn de ZW111 horloges gemaakt?

De ZW111 horloges van GreenTime zijn gemaakt van FSC hout, zo zorgen ze ervoor dat al het hout uit goed beheerde bossen komt. De horlogeband is een vegan band! Deze is gemaakt van een unieke samenstelling van microvezels en katoen, het lijkt leer maar dat is het dus niet!
Elk horloge is uniek, hout is nooit hetzelfde! De kleur van het hout heeft te maken met verschillende factoren; hoe oud is het hout, in welke omgeving/klimaat groeide de boom en ook hoeveel houtnerven  zijn er te zien.

elke houtsoort geeft weer een andere kleur aan het horloge, de modellen van de ZW111 serie zijn gemaakt van het volgende soort hout:

ZW111A Sandel hout / Ebony hout
ZW111B Zebrano / Ebony hout

De sluiting van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en het glas is gehard mineraal glas.

Zijn de houten horloges op maat te maken?

Dit model is voorzien van een flexibele horlogeband; de vegan strap. Hier zitten al meerdere gaatjes in en je kunt het horloge door middel van een gesp sluiten. Nog te groot? Dan kun je er gewoon gaatjes bij maken met behulp van een gaatjes tang.

Specificaties Horloge GreenTime ZW111B vegan

44 mm
Miyota 2115
Sandalwood Hout
Ja
24 maanden
Bel ons via
Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen