Contact

Alpaca knuffels

Filter
Prijsklasse
0 - 49 50 - 99 100 - 149 150 - 199 200 - 250
Reset

Zachte alpaca knuffels van Inkari
Alpaca knuffels gemaakt van de echte wol van het dier zijn een leuk, uniek cadeau met een verhaal voor jong en oud! Iedereen die de knuffel ziet zal een glimlach op zijn gezicht krijgen en wil er toch stiekem even mee knuffelen.

Wie kent ze nou nog niet, de alpaca! Deze dieren zijn de laatste jaren we uitgegroeid tot meest aaibare en schattige dier die iedereen wel in zijn tuin wil hebben. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om deze dieren in het echt te houden. Daarom is dit de perfecte oplossing! De alpaca knuffel die gemaakt is van de echte wol. Ze zien er net zo schattig uit en zijn ook net zo zacht.

De knuffels worden met de hand gemaakt in Peru. Inkari koopt de wol direct bij de boeren in, hier hebben ze ook goed contact mee. Naast de lokale contacten hebben ze zich aangesloten bij een stichting die ervoor zorgt dat er waterpunten komen in Peru. Hierdoor heeft de bevolking de toegang tot schoon drinkwater.

De alpaca knuffels zijn zeer makkelijk te onderhouden en mooi te houden met een simpele borstel en talk poeder. Als hij te veel geknuffeld is en vettig is geworden, gooi er wat talk poeder overheen en even flink borstelen. De alpaca knuffel zal weer net zo schoon en zacht zijn als toen je hem voor de eerste keer uit de doos haalde! Medium alpaca knuffels zijn 32 cm groot en uitgerust met een heerlijk zachte, dikke wollen vacht! Bestel ze nu via onze webshop of koop ze in onze winkel.

Duurzame houten horloges
Unieke cadeaus
Snelle levering
Veilig online betalen