Contact

Bufandy sjaals

Filter
Prijsklasse
0 - 49 50 - 99 100 - 149 150 - 199 200 - 250
Reset

Sjaals van Bufandy
De alpaca wollen sjaals van Bufandy uit Ecuador. Het bedrijf komt zelf uit Amsterdam en de eigenaresse heeft door de reizen die heeft gemaakt contact gekregen met een familie die de alpaca wol handmatig verwerkte naar producten.
Zo is het idee ontstaan. Elk jaar komt er een collectie uit met nieuwe kleuren maar de kwaliteit en het product zelf veranderd niet!

Hand geweven sjaals gemaakt van de wol van de Alpaca. Bufandy zorgt hierdoor ervoor dat de sjaal heerlijk warm en zacht zijn maar ook allergie vrij dus ze kriebelen niet. Unieke sjaals van een uniek merk. De alpaca vezel is sterk van nature en heeft een unieke natuurlijke krul die het zowel elastisch als duurzaam maakt. De lichte en holle vezel van alpaca isoleert tegen zowel hitte als kou. Dat maakt alpaca niet alleen ideaal tijdens gure winters, maar een jaarrond product ongeacht seizoen. De alpaca vezel is een natuurlijke, organische vezel die geen mechanisch of chemisch proces behoeftigt. Beter voor jou, beter voor iedereen. Alpacawol prikt niet op de huid en bevat geen lanoline zoals in schapenwol. Dat maakt alpaca hypoallergeen van nature.

Elk jaar krijgen we de nieuwste collectie kleuren van het merk in de winkel. Ook online zullen we ze dan zo snel mogelijk plaatsen. Alle sjaals zijn in de winkel te bewonderen en te passen natuurlijk.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste collectie van Bufandy en welke kleuren ze hebben? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief, zo mis je niks!

Duurzame houten horloges
Een fysieke winkel
Snelle levering
Veilig online betalen